FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Servicii

Servicii Cabina Foto

Servicii menite sa aduca aminte de momente placute petrecute cu cei dragi

Servicii perfecte pentru orice eveniment, fie ca este vorba de o nunta, botez, petrecere sau de un eveniment corporate noi tratam fiecare eveniment cu maxima seriozitate si creativitate. Cabina cu zâmbete propune o gama variata de servicii si accesorii care vor da un plus de eleganta evenimentelor importante din viata ta.

Nunti

Petreceri

Absolventi

Corporate

360 Video Booth

AFLA MAI MULTE →

Stim ca toata lumea isi doreste sa aiba cele mai mari atractii la evenimentele lor. Tehnologiile se schimba rapid, iar noi trebuie sa tinem pasul cu ele! Tocmai de accea am adus in familia Cabina cu zâmbete 360 Video Booth, despre care iti povestim mai multe aici.

Este atractiv sa iti faci poze care vor ramane dovezi incontestabile ale momentelor de nebunie alaturi de prieteni. Cabina cu zâmbete este un Photo Booth care iti aduce o multime de avantaje.

Hashtag Printer

AFLA MAI MULTE →

Fie ca ai un eveniment organizat pentru compania la care lucrezi sau un eveniment de familie, trendurile actuale spun ca e musai sa ai un hashtag personalizat.

Oglinda cu zâmbete

AFLA MAI MULTE →

Oglinda cu zâmbete – Magic mirror este cel mai nou dispozitiv de fotografiere interactiva, care ofera oaspetilor tai o experienta de neuitat cand vine vorba de fotografii.

Beneficii

Ce spun clientii despre serviciile noastre ?

Ne gasesti si pe Instagram!

Back To TopBack To Top