Photo Booth Cluj

Photo Booth perfect pentru evenimentul tău!

Photo Booth, instrument pentru fotografie instant sau Cabina cu zâmbete. Poți îi spui cum vrei, rezultatul este mereu același: o amintire colorată și amuzantă. Cu un succes din ce în ce mai mare, în întreaga lume, ideea de photo booth a prins contur ori de cate ori a fost adusă în discuție distracția: evenimente corporate, petreceri tematice, nunti, botezuri, zile de naștere, concerte, etc. Practic, acolo unde sunt mai mulți oameni dornici de distracție, își găsește locul și o cabină foto.

Nunți

Petreceri

Baluri de absolvire

Corporate

Ce este de fapt un Photo Booth ?

Conceptul este simplu si, oricat ar fi de greu de crezut, are peste 100 de ani. Un photo booth este o cutie in care poti intra pentru a obtine un instantaneu foto, tiparit in doar cateva secunde pe hartie.

De la cutiile foto prezente in parcurile de distractie americane, pana la Cabina cu zâmbete, prezenta la cele mai frumoase evenimente din Romania, s-a facut un pas destul de mare, ce a adus culoare, tehnologie din ce in ce mai moderna si o multime de idei inovatoare.

Astazi, un Photo Booth este un spatiu de distractie in care poti sa fii alaturi de prieteni si sa iti lasi imaginatia sa se joace.

Mic istoric al Photo Booth-ului

Daca tot am amintit de cei peste 100 de ani trecuti peste conceptul de Photo Booth, nu strica o calatorie prin timp. Prima masina destinata fotografiei instant a aparut in 1889, la targul mondial din Paris. Era o masinarie interesanta care transfera o fotografie pe o piesa de metal, in aproximativ 5 minute. 7 ani mai tarziu, in Germania a aparut prima masina de fotografie automata, urmand ca peste aproape 30 de ani, in 1925, Anatol Josepho sa inventeze primul Photo Booth asemanator cu cel contemporan. Conturat intr-o cabina atractiva, Photo Booth-ul lui Josepho, denumit Photomaton, a atras mii de clienti. Pentru doar 25 de centi puteai sa primesti 8 poze, tiparite in aproximativ 8 minute.

Inventia i-a adus lui Anatol Josepho 1 milion de dolari si a ajuns sa fie raspandita rapid peste tot prin lume.

Photo Booth perfect pentru evenimentul tău!

Este atractiv sa iti faci poze care vor ramane dovezi incontestabile ale momentelor de nebunie alaturi de prieteni. Este si mai atractiv sa le faci intr-un mod profesionist. Cabina cu zâmbete este un Photo Booth care iti aduce o multime de avantaje:

Iti permite sa te bucuri de tehnologie moderna. De la aparatul foto performant, pana la imprimanta rapida, totul este modern. Pozele pe care le faci in Cabina cu zâmbete sunt tiparite si postate in acelasi timp pe retelele de socializare.
Este mobila. Cabina cu zâmbete vine acolo unde este nevoie de ea.
Este incapatoare. Poti sa iti faci poze alaturi de toti prietenii! Sau aproape toti! Sau poti sa iti faci poze de unul singur! Distractie sa fie!
Vine alaturi de o multime de accesorii colorate si amuzante.

Cere o ofertă personalizată pentru evenimentul tău!

Ce spun clienții despre serviciile noastre ?

keyboard_arrow_up