Mai nou, pana si prin partile noastre au inceput sa ”aterizeze” diverse tendinte externe. Unul dintre aceste fenomene se numeste photo booth. Daca inca nu stii la ce se refera serviciul cu pricina, ia o scurta pauza… atat cat sa parcurgi postarea urmatoare.

Descopera serviciul de Photo Booth in Cluj

Dincolo de Ocean, cu greu isi mai imagineaza cineva o petrecere, o aniversare sau orice fel de eveniment, fara versiunea moderna a clasicei cabine fotografice automate. Iar in ce priveste nunta, momentele petrecute in cabinele photo booth, s-au transformat intr-un trend, fiind dorite in egala masura atat de insuratei, cat si de oaspeti. Pentru necunoscatori, Cabina cu Zambete ar putea fi usor confundat cu alte servicii foto. Practic, nu necesita o tehnica speciala, ci doar echipamente mai performante (camera foto moderna, touchscreen, imprimanta) si fantezie cat incape. Pana aici iti pare ca totul se incadreaza in limitele ordinarului… dar te inseli. Odata ce pasesti in cabina photobooth, cu uimire vei descoperi ca in spatele cadrului se ascunde de fapt un adevarat studio foto. ”Sediul” are ca dotari accesorii haioase (mascute, ochelari, palarioare, peruci, etc.) prin care-ti vei personaliza fiecare secventa foto. In plus, decorurile si fundalul iti vor permite sa concepi diverse scenete cu haz, astfel incat sa nu mai parasesti nicio petrecere spunandu-ti ”Bine ca a trecut… m-am plictisit de moarte…”.

Cabina cu zâmbete, sugestii originale

La un concert, la o nunta si la orice eveniment, toata lumea isi doreste o fotografie in grup. Dar toti sunt plictisiti deja de pozele tipice, cu zambetele false si pozitii ”echipa de fotbal in formatie completa” sau ”mai restransi, altfel iesiti din cadru”. Noi, de la Cabina cu Zambete, iti oferim cateva sugestii pentru realizarea unor fotografii originale si simpatice, intr-o cabina foto de inchiriat:

  • Accesorii trasnite de… purtat

Cuvantul care caracterizeaza cel mai bine serviciul photo booth si Cabina cu zâmbete este tocmai zambetul. Pentru ca imediat ce te vei aseza in fata obiectivului impreuna cu gasca de prieteni, iti va fi imposibil sa te abtii sa nu… zambesti. Fiecare mascuta sau umbreluta, peruca haioasa, mustata falsa si nas de clovn, fiecare pereche de buze carnoase, mereu zambitoare si pereche de ochelari cu forme ciudate au toate o singura destinatie: sa-ti smulga cel mai sincer zambet. Efectul este garantat, spre marea multumire a publicului interesat sa se imprime in memoria cabinei.

  • Rame amuzante de… incadrat

Credeai ca ramele au rolul doar sa incadreze oglinzile ori sa dea valoare fotografiilor si tablourilor? In cazul Cabinei cu Zambete, te poti ajuta de rame pline de haz, de diverse forme, marimi si culori, ce iti vor ”condimenta” fiecare poza, pentru o sedinta foto de neuitat. Daca o rama de dimensiuni reduse va cuprinde una, cel mult doua persoane, poti opta si pentru cele ”extra large”, in masura sa reuneasca 10 persoane si chiar mai multe. Folosind apoi diverse suporturi, cu participarea celorlalti insotitori, vei reusi sa compui scenete memorabile de imortalizat si printat.

  • Decoruri originale de… afisat

Un alt element ”must have” ce transforma cabina photo booth intr-un studio foto neconventional, este creativitatea. Ai descoperit deja ca deghizarea iti va aduce fara sa vrei, zambetul pe buze. Pe de alta parte, un fundal unic te va ajuta sa intri si mai mult in ”pielea” personajelor pe care le intrupezi. Improvizeaza panouri ”imbracate” in panglici multicolore sau ”tapetate” cu volane si pene de strut. Foloseste ghirlande de forme cat mai diversificate si construieste un perete cu o anumita tematica, amuzanta si ea. Solutiile cu care-ti poti provoca imaginatia sunt pe cat de simple, pe atat de… cu efect. Cabina cu zâmbete este considerat unul dintre cele mai nonconformiste servicii foto cu iti poti surprinde invitatii. Aici nimic nu-i de prisos, ci poate doar prea nostim incat sa-i rezisti fara sa zambesti.