Oglinda cu zâmbete – Mirror Booth

Distracția de la evenimentul tău capătă o altă dimensiune cu Oglinda cu zâmbete – Mirror Booth!

În ultimii ani o modă nouă și-a făcut apariția la evenimente, fie e vorba de nunți, botezuri, aniversări sau evenimente corporate. Această modă este cunoscută și sub numele de photo booth. Ca și orice altă tehnologie și photo booth-urile au evoluat indreptandu-se spre o alta dimensiune și anume, mirror booth. Azi iți povestim despre cea mai noua achiziție a noastră, Oglinda cu zâmbete.

Nunți

Petreceri

Baluri de absolvire

Corporate

Ce este Oglinda cu zâmbete? Hai iți spunem

Magic Mirror este cel mai nou dispozitiv de fotografiere interactivă, care oferă oaspeților tăi o experiență de neuitat când vine vorba de fotografii. Oglinda, care are dimensiuni full body length, are un design special, care le oferă celor din față ei posibilitatea de a avea o experiență completă. Interfață prietenoasă a oglinzii îi face pe oaspeți să se destindă, comunicând cu ei prin intermediul unui ecran tactil, care are însă și comenzi vocale personalizate în diferite limbi, în funcție de preferințele fiecăruia.

Un avantaj pe care îl are Oglinda cu zâmbete este modul de prezentare și lucru, total personalizabil, începând de la gama larga de cadre pe care o poți alege pentru fotografiile imprimate – desigur, poți să alegi un cadru prestabilit, sau să ne spui cum arată cadrul perfect pentru tine, iar noi ne vom ocupa îl transformam în realitate. Chiar iți indicăm vii cu sugestii, pentru a putea crea o interfață care caracterizeze cât mai bine evenimentul tău. Ghidarea personalizata a invitaților tai este încă o caracteristica noua cu care vine mirror boothul nostru. Atunci când oaspeții se aseaza în fața oglinzii, aceștia primesc indicii vocale despre ce trebuie facă: se pregătească în poziția de pozat, zâmbească sau își aleagă un alt set de accesorii. Și pentru am ajuns la capitolul accesorii, trebuie știi poți alegi dintr-o multitudine de opțiuni: de la pălării, ochelari supradimensionați, măști sau poți veni tu cu sugestii, iar noi vom încerca din răsputeri le aducem la evenimentul tău.

Caracteristici speciale ale oglinzii cu zâmbete

Pe langa accesoriile care insotesc orice photo booth, Oglinda cu zâmbete vine cu o caracteristica in plus: animatiile interactive. Acestea sunt grafici luminoase si pline de culoare care ii implica si pe invitati in actiune. Pe langa partea grafica, animatiile includ si inregistrari vocale in diferite limbi, inregistrate intr-un mediu profesional, pentru ca experienta sa fie una autentica. Bine-nteles, si animatiile sunt personalizate in functie de eveniment. Fie ca alegi un template pe care il avem deja, sau ai o idee speciala, noi suntem aici sa te sfatuim.

Sa nu crezi ca am uitat de cei mici. Nu, nicidecum! Daca e ziua micutului tau sau ai un eveniment cu si pentru copii, noi iti venim in ajutor cu animatii special create pentru cei mici. Ce putem sa iti promitem este ca acestia vor fi fermecati de animatiile cu care vor putea interactiona in timp ce fac poze.

Dupa cum iti spuneam si in randurile de mai sus, animatiile sunt personalizabile. Soft-ul nostru de ultima generatie iti permite sa iti incarci propria animatie, fie ca este vorba de una interactiva sau de imagini statice personalizate.

Astfel, evenimentul tau, fie ca e nunta, botez sau corporate, va avea propriul brand care va ramane intiparit in mintea invitatilor sau a colegilor.

Pe langa animatii si accesorii, ecranul in sine ofera o experienta deosebita invitatilor, acestia avand posibilitatea de a selecta dintr-o serie de template-uri pe cel care le face cu ochiul. Pe langa ca aceasta caracteristica este foarte usor de implementat, le ofera invitatilor posibilitatea de a face parte din povestea evenimentului tau, putand sa iti customizeze experienta printr-o singura atingere de ecran.

Iar pentru ca ne place sa te surprindem si mai tare, mai venim cu inca o particularitate: optiunea de a personaliza poza cu un mesaj propriu sau chiar cu semnatura. Aceasta se numeste Signing and Stamping. Astfel, invitatii tai vor putea desena sau scrie orice le trece prin cap pe oglinda, iar mesajul va fi imprimat pe fotografia care le va ramane de amintire.

Toate aceste caracteristici fac din Oglinda cu zâmbete un accesoriu pe care nu vrei sa il ratezi la evenimentul tau, fie ca e vorba de nunta, botez, o petrecere pentru copii sau chiar si corporate sau teambuilding.

Cu siguranta vrei sa iti vezi invitatii zambind, asa ca nu mai astepta si suna-ne sau scrie-ne un email sa povestim mai multe despre cum putem sa le oferim oaspetilor tai o experienta autentica!

Cere o ofertă personalizată pentru evenimentul tău!

Ce spun clienții despre serviciile noastre ?

keyboard_arrow_up