FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Hashtag Printer

Hashtag Printer

Hashtag Printer – Ultima technologie de printare a fotografiilor la evenimentu tau!

In ultimul timp tehnologia de tip photo booth a evoluat din ce in ce mai mult, de la photo booth-urile clasice, la oglinzile magice, iar acum la Hashtag Printer. Odata cu retelele sociale, puterea vizualului a crescut tot mai mult, dezvoltandu-se noi aplicatii pentru fotografii, poate cea mai cunoscuta fiind Instagram. Pe langa filtrele bine-cunoscute, Instagram mai este cunoscut si pentru folosirea hashtagurilor, care au devenit un trademark al retelei. Hashtagurile sunt folosite atat pentru a descrie imaginile si locurile in care au fost facute pozele, cat si pentru branding: mai nou, fiecare companie sau eveniment are un hashtag personalizat, pe care il folosesc oaspetii unui eveniment pentru a descrie prin intermediul pozelor atmosfera si momentele traite.

Nunti

Petreceri

Absolventi

Corporate

Cum functioneaza Hashtag Printer-ul?

Fie ca ai un eveniment organizat pentru compania la care lucrezi sau un eveniment de familie, trendurile actuale spun ca e musai sa ai un hashtag personalizat: atat pentru a incuraja oaspetii sa faca parte din povestea ta folosindu-l cand posteaza poze pe Instagram, cat si pentru a-ti intari brandul si imaginea in mediul online.

Asadar, noi venim in intampinarea ta cu cea mai noua tehnologie de printare a fotografiilor de la evenimentul tau, care este direct legata de pozele pe care invitatii le posteaza pe Instagram.

Mecanismul este unul foarte simplu: tu creezi un hashtag al evenimentului, incurajezi invitatii sa il foloseasca, iar la finalul evenimentului vor pleca acasa chiar cu poza lor printata.

Tuturora ne place sa pastram amintiri, fie ca o facem online sau offline. Iar mai nou moda fotografiilor printate a revenit.

Noi te incurajam sa le oferi invitatilor un cadou special de la evenimentul tau, pe care cu siguranta il vor tine minte mult timp de acum incolo.

Hashtag printer este instrumentul prin care ii faci pe invitatii tai parte din povestea evenimentului si din povestea ta, facandu-i sa se simta importanti pentru tine, asa cum sunt in realitate.

Ca produs complementar la Cabina cu zâmbete si Oglinda cu zâmbete, Hashtag Printer-ul este un must have al evenimentului tău!

Fie ca lucrezi la un brand romanesc si nu numai si ai nevoie de o expunere mai mare in cadrul unui eveniment (organizat de tine sau la care vrei sa participi cu activari complexe) sau organizezi un eveniment de familie de la care invitatii vor pleca acasa cu pozele facute de ei printate pe loc, contacteaza-ne din timp, iar noi vom fi acolo pentru tine!

Iar daca nu esti din Cluj, nu e nicio problema: suna-ne sau scrie-ne, iar noi venim cu drag in orasul tau! Distanta nu e o problema pentru noi, atata timp cat putem sa-ti transformam evenimentul din unul wow intr-unul extraordinar!

Solicita-l la evenimentul tau

CERE OFERTA

Ce spun clientii despre serviciile noastre ?

Ne gasesti si pe Instagram!

Back To TopBack To Top