Doar un pas te mai desparte de marele DA. Te distrezi deja cu organizarea petrecerii de nunta? Ti-ai facut programare la croitor sa-ti ia masurile? Dar la un studio foto de nunta pentru a imortaliza cele mai reprezentative momente?

Daca raspunsul tau este negativ, nu uita ca mai ai multe sarcini de dus la indeplinire inainte sa te casatoresti si sa te asezi la casa ta. Cu toate ca apropierea de momentul zero ti-a sporit nivelul de anxietate, cel putin o sarcina dintre multele sarcini de finalizat, consider-o rezolvata.

Gandeste-te la sedinta foto. Sedintele standard, in genul ”clasic, ca la 1900” sunt depasite. Ultimul trend sunt fotografiile cat mai naturale si spontane, dar pe cat posibil cat mai originale si creative. Altfel spus, balanta se inclina in favoarea fotografiilor cu personalitate.

Ce ai zice atunci de cateva idei traznite, din care sa te inspiri pentru sedinta foto de nunta? Stiind ca ai cu o sarcina mai putin de rezolvat din lista infinita, poate ca iti va reveni zambetul pe buze si culoarea in obraji.

  1. Condurul Cenusaresei

In ”ziua cea mare”, un dram de romanticism incarcat de magie, nu este niciodata prea mult. Daca te dai in vant dupa cadre de poveste, propune-i specialistului foto, ca tematica, o reinterpretare a binecunoscutului basm Cenusareasa, cu scena condurului de clestar.

  1. Calatoria hippy

O alta idee traznita pentru o sedinta foto mai putin conventionala, o reprezinta cadrele inspirate din deceniul flower power. Ai putea opta pentru legendarul Volkswagen Beetle (broscuta) sau modelul ”Transporter” (minibus), din care impreuna cu alesul, sa mimati amandoi intrarea la petrecere.

  1. Descult in parc

Daca vremea iti permite, pentru sedinta foto matrimoniala, alege o zona verde, cu alei si bancute. Asezati-va cat mai relaxati si facand abstractie de obiectiv, priviti-va cu cea mai sincera dragoste. Nu uita detaliul cel mai important, fara incaltaminte, altfel vei beneficia doar de o banala sesiune foto de nunta.

  1. Dansand prin ploaie

Nu trebuie sa dansezi precum Fred Astaire in muzicalul ”Singin’ in the rain”. Dar improvizand cativa pasi de dans, cu o umbrela ca accesoriu, ai putea recrea secventa dansului in ploaie. Nicio grija cu tinuta, cativa stropi de apa nu o afecteaza, iar pentru un cadru memorabil, merita orice sacrificiu.

  1. Printre ruine

Indiferent de cartier, exista mereu o cladire parasita ce-si asteapta demolitorii sau ramasite ale unei vechi constructii. Panorama, la prima vedere, pare mai degraba apocaliptica decat potrivita serviciului foto de nunta. Plimba-te printre ruine cu dezinvoltura si solicita specialistului sa surprinda momentul in alb-negru.

  1. Pe doua roti

Daca gusturile-ti sunt retro, nu inseamna ca nu te-ai actualizat. Insa orice detaliu, adaptat stilului tau personal, ar trebui sa te reprezinte. O motocicleta cu atas sau o veche bicicleta devin un alt mijloc de transport original in care amandoi va puteti lasa surprinsi de obiectivul specialistului foto de nunta.

Foto nunta Cluj

  1. Photobooth

Tot ce-ti va distra publicul, va fi distractiv si pentru tine. Poate ca nu ti-e straina cabina fotografica sau ”photobooth”. Folosind fundaluri si accesorii amuzante, implica-ti musafirii in sedinte foto neobisnuite. In fata camerei, printre zambete si strambaturi, va puteti elibera cu totii de tensiunea creata de prezenta fotografului.

Pornind de la cele cateva idei, alaturi de multe altele, vom face tot ce ne sta in putinta sa pasesti cu dreptul in cea mai captivanta aventura a vietii tale. Casatoreste-te cu fantezie alegand serviciile foto de nunta in Cluj Cabina Cu Zambete si te vei bucura de o casnicie plina de savoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up