FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Despre Noi

Echipa Cabina cu zâmbete

VREI CA INVITATII TAI SA ZAMBEASCA PE TOT PARCURSUL EVENIMENTULUI?

Atunci ai ajuns in locul perfect, Cabina cu zâmbete este exact de ce ai nevoie la evenimentul tau.

POTRIVIT PENTRU ORICE EVENIMENT.

Cabina cu zâmbete poate fi folosita la orice fel de eveniment: petreceri corporate, petreceri private, petreceri de club, nunta, botez, lansare de produse sau orice alt eveniment pe care vrei sa il organizezi.

APARATURA PERFORMANTA.

Cabina este dotata cu aparatura foarte performanta. asta inseamna ca poza ta va fi printata in cateva secunde. Pe langa poza printata ai posibilitatea ca pozele tale sa fie incarcate pe Facebook, E-mail sau Twitter pe loc, folosind touch screenul Cabinei.

TE ASTEPTAM SA ALEGEM IMPREUNA DESIGNUL UNIC PENTRU EVENIMENTUL TAU.

Garantia calitatii

1. APARATURA PERFORMANTA

Cabina cu zâmbete este dotata cu echipament performant ce include camera foto de ultima generatie, ecran touchscreen si imprimanta. Pozele pot fi printate pe loc, postate pe Facebook si Twitter sau trimise pe mail.

2. USOR SI ERGONOMIC

Cabina are dimensiuni reduse si a fost conceput astfel incat sa poata fi amplasat intr-o mare varietate de spatii pentru a deservi toate tipurile de evenimente.

3. ACCESORII DE CALITATE

Iti punem la dispozitie o gama variata de accesorii care vor inveselii cu siguranta invitatii. La cerere putem efectua acceosrii unice, special destinate pentru evenimentul tau.

Back To TopBack To Top