In ultima vreme, fie ca vorbim despre organizatori de evenimente sau de persoane care organizeaza propriul eveniment, de creativitate putem sa spunem ca nu duce nimeni lipsa. Asadar, cand majoritatea evenimentelor sunt organizate de multe ori dupa un anumit tipar, cum faci sa iesi in evidenta?

Ei bine, noi suntem aici pentru tine cu trei produse care cu siguranta voi face evenimentul tau unul de neuitat. Care sunt acestea si cu ce inovatii vin? Iti spunem in randurile de mai jos!

Trei. Acesta este numarul magic cu care venim in ajutorul tau. Trei sunt produsele care pot ajunge la orice locatie din Cluj sau din apropiere.

 

  1. Cabina cu Zambete

 

Cabina cu Zambete este primul produs despre care vrem sa iti povestim. Primul, pentru ca a si ajuns cel dintai in familia noastra. Cabina cu zambete este un photobooth care va face evenimentul tau mult mai distractiv, datorita accesoriilor cu care vine insotit: palarii, coroane, masti sau ochelari, toate ii ajuta pe oaspetii tai sa intre intr-o lume de poveste. In lumea ta. Pentru ca poti sa le personalizezi, la fel cum poti sa faci si cu fundalul fotografiei pe care ei o vor primi in doar cateva secunde, tiparita si buna de dus acasa. Dar pe langa faptul ca fotografiile pot fi duse acasa, ele pot fi postate pe retelele de social media instant.

 

  1. Oglinda cu Zambete

 

Dupa cum era de asteptat, nu spunem ca photoboothul nu este destul de indraznet, insa, mai nou, si pe plaiurile noastre a aparut o noua tehnologie de photobooth si anume Oglinda cu Zambete. Ce este aceasta Oglinda? O noua cabina in care, spre deosebire de un photobooth clasic, invitatii tai se pot vedea din cap pana-n picioare. Iar pe langa aceasta caracteristica si celelalte care vim impreuna cu un photobooth clasic, Oglinda cu Zambete iti permite si sa scrii sau sa desenezi pe ea. Adica aduce un plus de interactiune intre oaspetii tai, care poti sa personalizeze mesajele care vor aparea pe poza cu care vor pleca acasa sau pe care ti-o vor face cadou la sfarsitul evenimentului.

 

  1. Hashtag Printer

 

Tehnologiile evolueaza, iar noi odata cu ele. Asa ca azi o sa iti vorbim si despre cel de-al treilea produs cu care venim la evenimentul tau: Hashtag Printer. Dar ce este acesta si cum functioneaza? Cu ajutorul retelelor sociale, rolul si popularitatea hashtagurilor au crescut sau au ajuns in fata noastra. Iar noi le folosim zilnic, mai ales cand postam imagini pe Instagram. Asa ca invita-ti oaspetii sa posteze poze pe Instagram cu un hashtag dedicat evenimentului tau, iar noi le vom prelua, le vom printa si le vom face cadou.

 

Dupa cum se vede cu ochiul liber, suntem maleabili si ne mulam usor pe orice tip de eveniment: fie ca e vorba de nunti, botezuri, evenimente corporate sau festivaluri. Evenimentul tau va fi cu siguranta mai excentric alaturi de noi!

Ce trebuie sa mai stii este ca trecem cu usurinta peste granita Clujului: asadar, daca ai un eveniment in judetele apropiate, ne urcam in masina si ajungem unde trebuie in timp util! Nu lasa distanta sa faca diferenta intre un eveniment bun si unul wow!

 

Cauta-ne din timp, spune-ne ce iti doresti si noi iti vom transforma visul in realitate!