360 Video Booth Cluj

Inovația evenimentului tău!

Stim ca toata lumea isi doreste sa aiba cele mai mari atractii la evenimentele lor. Tehnologiile se schimba rapid, iar noi trebuie sa tinem pasul cu ele! Tocmai de accea am adus in familia Cabina cu zâmbete 360 Video Booth, despre care iti povestim mai multe aici.

Nunți

Petreceri

Baluri de absolvire

Corporate

Ce este de fapt un 360 Video Booth ?

Poate ai mai vazut la festivaluri sau conferinte mari din afara tarii poze facute ca intr-un cerc si te-ai intrebat cum este posibil sau care este tehnologia din spatele lor. Acum ai raspunsul: 360 Video Booth.
Oaspetii tai se vor simti cu siguranta in centrul atentiei, cu ajutorul camerei care se roteste in jurul lor si astfel nicio parte din outfit nu ramane nefilmat.
Un avantaj al acestui video booth este ca invitatii nu trebuie sa faca nimic in afara de a zambi si sa se simti bine. Platforma pe care se aseaza ii va duce la inaltime, iar camera care ii inconjoara le va oferi momente de neuitat alaturi de colegi sau prieteni.
Videourile rezultate vor putea fi urcate pe platformele de social media in doar cateva minute, pentru a vedea cat mai multa lume ce reusit este evenimentul tau.
Astfel, le vei oferi oaspetilor o distractie in plus fata de ce primeau pana acum. Si cu siguranta te vor lauda si recomanda mai departe prietenilor lor!

Cu ce se diferențiază 360 Video Booth de alte sisteme foto și video?

Probabil aceasta este prima intrebare care ti se iveste in minte. Iar noi suntem aici sa iti raspundem!
In primul si primul rand, faptul ca exista o camera care se roteste in jurul oaspetilor tai si care, in acelasi timp, inregistreaza un video. Si ce este special in asta? Sa spunem ca esti o scoala de dans si vrei sa arati miscarea la care se pricepe mai bine fiecare cursant. Acum vei putea face asta la petrecerea de sfarsit de an, de exemplu, iar invitatii vor fi bucurosi sa imparta videoul pe retelele lor de socializare.
Pe platforma incap de la una la patru persoane cu lejeritate. Astfel, fie ca vor sa apara singuri sau intr-un video de grup, oaspetii tai vor putea experimenta ambele variante.
Un alt avantaj al Video Boothului este ca poti sa alegi muzica ce-ti place sa fie inclusa in video.
Astfel, duci personalizarea lui la un alt nivel.

Videoul nu este doar simplu, ci poti face un colaj din mai multe imagini colorate diferit, poti adauga efecte de slow motion sau rame in diverse forme si culori.
Viteza de rotatie a camerei si lumina se regleaza in functie de nevoile spatiului sau de dorinta celor care vor aparea in video. Si sunt la un click distanta, fara a depune un efort major.
Nu trebuie sa iti faci probleme referitoare la siguranta celor care urca pe platforma, pentru ca este atat de stabila incat pot chiar sa si danseze.
Spatiul de care avem nevoie pentru a-l instala nu este cu mult mai mare decat cel necesar pentru un Photobooth clasic sau un Mirror Booth. Asa ca acesta nu va fi un inconvenient nici daca sala in care are loc evenimentul nu are multi metri patrati.
Cheama-ne la evenimentul tau si du-l la alt nivel cu ajutorul 360 Video Booth!

Cere o ofertă personalizată pentru evenimentul tău!

Ce spun clienții despre serviciile noastre ?

keyboard_arrow_up